Engels|NederlandsNederlands

Maties Messenger

Header_twitter

Wil jij meehelpen Stichting Football Maties online onder de aandacht te brengen van je vrienden en ons netwerk te vergroten? Word dan Maties Messenger en geef ons het recht om regelmatig automatisch updates van onze stichting op jouw tijdlijn te plaatsen van Twitter, Facebook en LinkedIn. Wij maken voor jou een account aan in ons social media dashboard Cockpitter, waarna jij jouw social media-profielen kunt koppelen aan Football Maties.

Vanaf dat moment kunnen wij jouw netwerk inzetten om met zo veel mogelijk mensen de doelstellingen van Football Maties te bereiken. Wij plaatsen op jouw tijdlijn alleen berichten en updates over clubs, die ons helpen met het inzamelen van materialen en nieuws en updates over de projecten die we in diverse hopen te realiseren. Iedere like voor Football Maties op Facebook, iedere ReTweet op Twitter of melding op internet zal ons helpen kinderen in Afrika hoop te geven op een betere toekomst.

Heb jij vrienden die ook Maties Messenger zouden willen zijn, laat het hen en ons weten. Mail naar communication@footballmaties.com.

FBM-banner300x600