NederlandsNederlands

SV Spakenburg

Sinds de oprichting in 1931 speelt SV Spakenburg onafgebroken op het allerhoogste amateurniveau. SV Spakenburg is uitgegroeid tot een professionele organisatie, maar waar de warmte van een hechte vereniging voelbaar is gebleven. Een vereniging die een belangrijke maatschappelijke rol vervult en ook de kracht van de regio inziet. Vanuit die gedachte worden allerlei activiteiten geïnitieerd waarmee SV Spakenburg haar wortels in de samenleving wil benadrukken en de band met haar supporters wil versterken.Het beleid van de club steunt op drie pijlers: Sfeer, Voetbal, Spakenburg.

Een thuiswedstrijd van SV Spakenburg staat garant voor een overweldigende ervaring. Dat geldt in de overtreffende trap als “de” derby van Nederland wordt gespeeld, oftewel de strijd tussen rood (IJsselmeervogels) en Blauw.

SV Spakenburg wil spektakel bieden. Met verzorgd, aanvallend en aantrekkelijk voetbal wil de club steevast in de bovenste regionen van de Topklasse spelen. De cultuur van SV Spakenburg vertaalt zich in het veld met enthousiast, strijdvaardig, dominant, attractief en verzorgd voetbal.

De vereniging speelt in blauw/witte shirts, witte broeken en blauw/witte sokken. In het seizoen 2015-2016 komen zij uit in de topklasse.

Kijk voor meer informatie op de website van SV Spakenburg.