Engels|NederlandsNederlands

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl en Stichting Football Maties hebben al geruime tijd een intensieve samenwerking wanneer het gaat om de inzameling van gebruikte voetbalschoenen. Voetbalshop.nl is inzamelpartner van Football Maties en stelt afgeschreven voetbalschoenen ter beschikking voor hergebruik in ontwikkelingslanden.

Voetbalshop.nl, inzamelpartner Football Maties

‘’Wij ontvangen dagelijks kapotte of beschadigde schoenen retour. Vaak ontvangen onze klanten dan nieuwe voetbalschoenen, en vernietigen wij de geretourneerde schoenen. Eigenlijk is dit natuurlijk zonde, aangezien de mensen in ontwikkelingslanden over het algemeen hartstikke blij zijn met deze schoenen’’ aldus Lars Peterse, Formule Manager Voetbal bij Voetbalshop.nl.

Maatschappelijk ondernemen

‘’Op deze manier willen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid tonen en de mensen in ontwikkelingslanden een kans geven om deze schoenen te hergebruiken.’’ Voetbalshop.nl is de grootste online voetbalwinkel van de Benelux. Met een uitgebreid assortiment aan voetbalschoenen, voetbalshirts, voetbalkleding, fashion, accessoires en nog veel meer!