Engels|NederlandsNederlands

Veekstudio.nl

Veekstudio.nl

“Sinds de oprichting ben ik, Nelleke van der Vaart, Art Director van Football Maties. Ik voetbalde niet, ik had geen voetballende kinderen, ik kende de oprichter niet maar ik zat wel op Twitter. En daar las ik dat ze een grafisch ontwerper nodig hadden. Ik vond het een mooi en simpel doel, ik deed mee.

De Maties moesten een logo. En daarna een website, posters, flyers, advertenties, vlaggen: Je kan het zo gek niet verzinnen. Maar ik wel!

Bij al die ontwerpen verzon ik ook vaak de tekst, met een knipoog. En daar scoorden we in 2013 een nominatie en een gratis spread in het NRC mee! We deden namelijk mee aan de NRC Charity Awards. #Keepthezoolalive werd door de vakjury genomineerd en zo kwam het dat Mark van Zon en ik ineens bij de uitreiking op het Rokin zaten. Gewoon, naast de grote bekende goede doelen met hun grote bekende reclamebureaus.

Sinds ik zelf kinderen heb waardeer ik mijn functie binnen de Maties nog meer. Ouder en wijzer, waardoor ik het belangrijker ben gaan vinden iets voor de maatschappij te betekenen. Football Maties is een opdrachtgever die het verschil maakt voor mensen. Daar zet ik mijn talent graag voor in.

Maties bedankt!”

Nelleke van der Vaart, Veekstudio.nl

#Keepthezoolalive

FBM-ad1