Engels|NederlandsNederlands

Intermix: Cockpitter

Cockpitter.nl

Football Maties heeft van de firma Intermix de beschikking gekregen over het communicatieplatform ‘Cockpitter’, dat ons de mogelijkheden biedt vanuit een centraal punt content te maken van en over onze activiteiten. De berichten die we voor Football Maties plaatsen op o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn worden via Cockpitter gemaakt en gedistribueerd. Een uitgebreid statistiekenpakket leert ons exact hoe vaak berichten vervolgens worden bekeken.

Cockpitter is het meest complete marketingcommunicatie platform dat op dit moment beschikbaar is voor bedrijven en organisaties om alle uitdagingen op het gebied van social media, nieuwsbrieven en contentmarketing aan te gaan. De integratie tussen de verschillende soorten communicatie is volledig en biedt een scala aan middelen om via alle medewerkers direct, centraal en eenduidig te communiceren met een of meerdere doelgroepen.

Het motto van Intermix met Cockpitter is ‘Mensen doen zaken met mensen’. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Cockpitter kan contact worden opgenomen met Mark van Zon of Vincent Leenders op info(at)footballmaties.com.

#Baiedankie voor het beschikbaar stellen van deze toepassing.