NederlandsNederlands

GS-Systems Europe / Holland Sport Systems

hollandsportsystems_copy1_420x315

 

GS-Systems Europe uit Amerongen heeft magazijnstellingen beschikbaar gesteld aan de Stichting Football Maties in Arnhem.

GS-Systems heeft hiertoe besloten na het zien van diverse foto’s van het toen nog stellingloze magazijn. De specialist op het gebied van magazijninrichting vond dat daar wat aan moest veranderen en met de huidige legbord stellingen is er meer overzicht en ‘comfort’ gecreëerd.

Het zusterbedrijf van GS-Systems is Holland Sport Systems. Holland Sport Systems heeft onder meer stellingen en materiaal lockers geleverd voor de trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal. Hierdoor heeft Jos Martens, eigenaar van de bedrijven een interesse voor de werkzaamheden van de Stichting. ‘Ieder kind, waar ook ter wereld, moet kunnen sporten. Football Maties distribueert de beschikbaar gestelde materialen. Dat is perfect!’, aldus Martens ‘Wij hopen dat door onze bescheiden bijdrage de Stichting haar werk nog beter kan uitvoeren en groeien.’

GS-Systems Europe B.V. houdt zich, op basis van jarenlange ervaring, bezig met advies, ontwerp, verkoop, montage en onderhoud van magazijn- en archiefsystemen, industriële wanden, bedrijfs- en kleedruimte-inrichting. Sinds begin 1998 is GS-Systems Europe B.V. actief op de Nederlandse markt van magazijninrichters. GS-Systems is exclusief vertegenwoordiger van de grote Duitse producent META Regalbau GmbH uit Arnsberg.

Holland Sport Systems is een bedrijf dat zich sinds 2000 richt op de inrichting van materiaal- en kleedruimten van bedrijven, sportverenigingen en sporthallen. Materiaallockers, vakkenkasten, kasten, kleedkamer-banken, garderobes, buitenbanken, tribunestoelen, materiaalkarren, scoreborden, buitenasbakken, e.d. behoren tot het assortiment. Specialiteit is de gaaslocker in uitvoering als golflocker, ballenlocker en tassenlocker. Ruim 300 verenigingen hebben ondertussen gekozen voor deze lockers.