Engels|NederlandsNederlands

g-company: Salesforce en Converse

G-company

“g-company zet mensen en organisaties in hun kracht met technologie”

g-company en Football Maties zijn 2015 een samenwerking aangegaan waarbij g-company Football Maties heeft geholpen met het implementeren van het CRM-platform van Salesforce.org, in combinatie met de non-profit applicatie Converse van StepOrange.

Eén weblogin voor alle processen!

Converse maakt het voor fondsenwervende en ledenorganisaties mogelijk om de donateur centraal te stellen in ieder contactmoment, ook bij betalingen. Hiermee willen we ervoor zorgen dat iedere donatie naar tevredenheid van donateurs wordt opgehaald tegen zo laag mogelijke kosten.

g-company helpt mensen en organisaties om efficiënter samen te werken én kosten te besparen. Onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten zorgen voor een betrouwbare oplossing voor iedereen die kiest voor Cloud Computing. Als Google Apps for Work Premier Partner, StepOrange partner en Salesforce.org preferred partner profiteren onze klanten van continue innovatie.

Non-profit organisaties komen in aanmerking voor gratis licenties voor Google Apps for Work en voor salesforce.org.

Meer weten? Neem contact op met Jurgen Peters, jurgen@gcompany.nl06-11929059.

Mark van Zon en Vincent Leenders kunnen ook meer vertellen over de mogelijkheden die g-company, Salesforce en Converse bieden. Zij zijn te bereiken via info@footballmaties.com.