Engels|NederlandsNederlands

Lisa Bosveld

Lisa Bosveld is jong, jeugdinternational bij Oranje Onder 19, speelster bij FC Twente en weet heel goed waarom ze Ambassadrice is geworden van de Stichting Football Maties. “Ik vind dat deze stichting meer aandacht verdient, dus daarom wil ik mijn bijdrage er aan leveren om deze stichting zichtbaarder te laten zijn”, aldus Lisa Bosveld.

Waar ben je begonnen Lisa? “Ik ben begonnen met voetballen bij SML in Arnhem. Daar heb ik tot mijn 16de met heel veel plezier gevoetbald. Op mijn 16e heb ik de overstap naar FC Twente gemaakt waar ik momenteel nog steeds voetbal. Hier heb ik het ook heel erg naar mijn zin.”

 

FC Twente

Lisa is geboren in 1995. Ze is verdedigster bij FC Twente en heeft al een aantal wedstrijden voor ‘Oranje’ gespeeld. Het aantal wedstrijden voor Oranje zijn voor Onder 16 – 3 caps, Onder 17 – 7 caps, Onder 19 – 11 caps en Lisa heeft 1 keer gescoord bij Onder 19.

“Lisa Bosveld…is een bijtertje die wil slagen,” volgens Andre Koolhof, haar trainer bij de Oranje vrouwen Onder 19. “Lisa speelt agressief en fel, ze laat zich niet zomaar wegzetten Ze heeft er veel, zo niet alles voor over om te slagen. Lisa bestempelt zichzelf als een agressieve speelster in de positieve zin van het woord die zich door haar felheid bijzonder goed kan vastbijten in het elimineren van een tegenstander.”

Stichting Football Maties is blij met deze jonge ambitieuze Ambassadrice.

“Go for it Lisa our Foundation supports you all the way”

Bron: foto: Lisa in actie voor FC Twente, door FC Twente Media beschikbaar gesteld