Engels|NederlandsNederlands

Michael Brouwer, Heracles Almelo

#Keepthezoolalive

 

Football Maties heeft meerdere voetbalschoenen gekregen van Michael Brouwer, reservekeeper van Heracles Almelo. Michael Brouwer is geboren op 21 januari 1993. In zijn jonge jaren was hij actief voor Vitesse/AGOVV en doorliep hij de jeugdopleiding van FC Twente. In 2011 werd hij door Heracles Almelo overgenomen van AGOVV Apeldoorn, nadat van die laatste club het faillissement was uitgesproken.

Michael Brouwer was in eerste instantie op amateurbasis actief voor de Heraclieden, maar in 2013 kon hij een tweejarige verbintenis onderschrijven. Dat contract liep in de zomer van 2015 af en Michael Brouwer leek even te verkassen naar de amateurs van SV Spakenburg, waarvoor hij ook al de eerste trainingsuren had gemaakt. Dennis Telgenkamp, de tweede keeper van Heracles, vertrok echter vrij plotseling naar FC Emmen, waarop de club uit Almelo weer bij Michael Brouwer aanklopte. Hij signeerde onlangs in het Polman-stadion een nieuwe tweejarige verbintenis.

Football Maties wenst hem veel succes in het seizoen 2015-2016 en hoopt dat hij zijn debuut in het eerste elftal kan maken. Naast de voetbalschoenen mochten we ook complete keeperstenues met handschoenen ontvangen.

Baie dankie, Michael. De materialen zullen via Football Maties een goede tweede bestemming krijgen. #Keepthezoolalive