Engels|NederlandsNederlands

Demy de Zeeuw

‘The best kind of Charity is to help those who are willing to help themselves’

Trots was Football Maties op de aandacht die ze kreeg op het nieuwe online personality magazine van Demy de Zeeuw. Geweldig mailtje van Demy zelf met een uitnodiging om een stukje te schrijven voor zijn nieuwe site.

‘Een ideaal platform voor direct marketing!’

Demydezeeuw.nl lanceerde zijn eigen online personality magazine op 23 februari 2012. Hier lezen onder andere zijn ruim 12.500 Hyves leden, 7000 Facebook vrienden en 52.000 Twitter volgers dagelijks de laatste nieuwtjes, modetrends, gadgets en blogs. Hierin staat zijn persoonlijke beleving centraal. Op deze wijze kunnen zijn duizenden social media volgers direct in contact komen met zijn favoriete merken, bevindingen, gadgets, interesses, restaurants, clubs, steden en meer d.m.v.  diverse blogs. Bezoekers van Demydezeeuw.nl zijn van alle leeftijdscategorieën, fans en social media volgers. De bezoeker (man en vrouw) is sportief, nieuwsgierig, kwaliteits- en merkbewust, reislustig en volgt de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van lifestyle, sport en fashion.

Ook Demy heeft een tijdje zijn voetbalschoenen opgespaard die NATUURLIJK geschonken zijn aan Stichting FOOTBALL MATIES!
Zo is Demy, een groots gebaar : “VERRASSING MICK! DEZE SCHOENEN ZIJN ONDERWEG NAAR JOU! GR. DEMY” en zo zijn wij: “Baie dankie Demy, hartelijk bedankt voor de aandacht en de voetbalschoenen. Succes met de geweldig leuke website. Gr. Mark & Mick”

DEMYDEZEEUW.NL | Schieweg 93, 2627 AT Delft
T. 015 – 275 4028 F. 015 – 275 4019
info@demydezeeuw.nl | www.demydezeeuw.nl