NederlandsNederlands

FC Trias

Platform voor Ondernemers/Football Maties U17 Cup

Zaterdag 6 augustus wordt in Winterswijk gevoetbald om de eerste internationale FC Trias Platform voor Ondernemers/Football Maties Cup U17 2016. Een voetbaltoernooi voor jeugdteams in de leeftijd tot 17 jaar, waaraan wordt deelgenomen door acht teams uit vier verschillende landen: Sendai Ni (Japan), Right to Dream (Ghana), FC Bocholt (Duitsland) en uit Nederland komen SV Grol, DVC’26, De Graafschap, DWS en de gastheer zelf, FC Trias.

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van FC Trias. Het eerste fluitsignaal van de poulewedstrijden klinkt om 10.30 uur, de toegang is gratis, de prijsuitreiking is rond de klok van 17.00 uur.

De organisatie van de Platform voor Ondernemers/Football Maties U17 Cup is mogelijk gemaakt door twee hoofdsponsoren: Platform voor Ondernemers en FlipMedia (Ferdi Lammers, tot dit seizoen speler in FC Trias 1). In het volledige speelschema dat hier kan worden gedownload stellen zij zichzelf voor. Een extra bijkomstigheid is dat tijdens de toernooidag loten kunnen worden gekocht, waarmee je kans maakt op een gesigneerd shirt van Oranje-doelman Jasper Cillessen.

#Baiedankie FC Trias, Platform voor Ondernemers en FlipMedia!