Doneren aan Football Maties

logo750small

Football Maties is een stichting die volledig draait op de inzet van vrijwilligers. Daarnaast hebben wij een aantal partners zonder wiens bijdragen zaken niet zouden kunnen realiseren, denk bijv. aan Voetbalshop.nl, SNO Leusden, Online Klik en Boekuwzending.com, die ervoor zorgen dat wij in onze opslagruimtes steeds voldoende oude gebruikte voetbalschoenen hebben liggen voor de projecten in Afrika. Denk bijv. ook aan de clubs die belangeloos hun oude kledinglijnen ter beschikking stellen voor een mooie tweede bestemming.

 

Donaties

Football Maties is continu op zoek naar nieuwe manieren van sponsoring en fundraising om de ingezamelde materialen ook daadwerkelijk op de plaats van bestemming te laten aankomen. In dat kader zijn we overgegaan tot samenwerking met G-company voor de aanschaf van Salesforce en Converse. Op www.footballmaties.com is het nu ontzettend makkelijk eenmalig of bijv. maandelijks een bedrag te doneren, zodat wij de droom van veel mensen in Afrika kunnen verwezenlijken. De donaties zullen we vooral gebruiken om de transportkosten van de containers te kunnen betalen, naast algemene zaken.

Wil je ook een donatie doen aan Football Maties, dan kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden:

Je kunt ook specifiek doneren aan een bepaald project, klik op deze link voor een actueel overzicht van projecten waarvoor Football Maties nog financiering zoekt. Help mee onze doelstellingen realiteit te laten worden. Kijk ook op de pagina van Afgeronde Projecten om te zien wat we al hebben gerealiseerd. #Baiedankie. #Keepthezoolalive.

Oude, gebruikte voetbalschoenen