NederlandsNederlands

Heracles Almelo schenkt gebruikte kleding aan Football Maties

De grootste verrassing van het huidige eredivisieseizoen is zonder twijfel Heracles Almelo. Jeroen Moorman is als projectleider verantwoordelijk voor alle maatschappelijke activiteiten. Football Maties bracht een bezoek aan het nieuwe Heracles Almelo stadion, waarbij de ruimtes achter sky- en vipboxen aan alle kanten de uitstraling had van een grote, gezellige bruine kroeg. Jeroen Moorman: “De selectie van Heracles Almelo is dit seizoen in het nieuw gestoken. De grootste verandering zit hem vooral in het logo dat veel meer aansluit bij het zwart-wit dat zo kenmerkend is voor Heracles Almelo. Bekijk maar eens foto’s van de voorbije jaren.”

 

Almelo, altijd wat te doen

Heracles Almelo is maatschappelijk op veel fronten actief in de regio. “We dragen in eerste instantie graag ons steentje bij aan regionale projecten. Tenues van het afgelopen seizoen worden door de regel genomen verkocht, maar daarnaast reserveren wij een gedeelte van deze kleding voor maatschappelijke projecten. Het ondersteunen van initiatieven in ontwikkelingslanden levert in onze ogen ook veel op. Dat is vaak niet in geld uit te drukken, maar wel in een onbetaalbare glimlach op de gezichten van de spelers die in het zwart-wit gestoken worden.”

 

Social Skills

“Heracles Almelo hoopt daar ter plekke een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van “Social Skills” en sportbeleving, zoals de missie van Football Maties is. Onze kleding krijgt een prachtig tweede leven. Een win-win situatie voor iedereen. Bovendien geeft het ook een gevoel van trots dat we een volledig elftal ver over de grens in een outfit van Heracles Almelo kunnen zien schitteren.”

Wij kregen eerder al materialen van tweede keeper Michael Brouwer.

#Baiedankie Heracles Almelo!