Engels|NederlandsNederlands

Voetbalshirts SV Grol en vv DOVO voor Swazoom

Swazoom
Doelstelling voor dit project is €85
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

Swazoom is een op preventie gerichte welzijnsorganisatie met als taak om kinderen en jongeren zoveel mogelijk ontwikkelingskansen te bieden in de Nederlandse maatschappij. Swazoom doet dat samen met kinderen, jongeren, ouders, overige bewoners en ketenpartners binnen onderwijs, zorg, welzijn, justitie en de overheid.

Steven Cleans is bij Swazoom jongerenwerker in Amsterdam Zuidoost en deels verantwoordelijk voor de overlast die jongeren in de wijk veroorzaken. Hij heeft recent een voetbalteam opgericht dat regelmatig vriendschappelijke wedstrijden speelt. Steven Cleans: “We proberen daarnaast ook te kunnen deelnemen aan toernooien. Ons budget is beperkt en hoewel we veel op eigen kracht doen, lukt het niet altijd om de benodigde middelen (geld en materialen bijvoorbeeld) zelf voor elkaar te krijgen.”

Voor zijn ‘jongens’ deed Steven het verzoek aan Football Maties voor circa 30 shirts en een aantal ballen. De voetbaltenues die aan Swazoom ter beschikking zijn gesteld, komen van SV Grol en vv DOVO uit Veenendaal.

Voor de realisatie van dit project was een bedrag van € 83,76 nodig, ter dekking van transportkosten. De financiering is rond gekomen dankzij enkele donaties.

Binnen Football Maties was Reinier Laseur de verantwoordelijke projectleider.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te sponsoren of over fundraising, neem dan contact met ons op via Football Maties Sponsoring & Fundraising. Een actuele lijst met projecten waarvoor we nog financiering zoeken, is te vinden onder de tab ‘Lopende Projecten’.

 

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €29,80 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €40,00 
 KOSTEN TOTAAL €69,80 
Wettelijke toegestane vermeerdering 20% €13,96 
 OPBRENGST €83,76