NederlandsNederlands

Voetbalschoenen voor ‘nieuwe buren’ van vv OSC

Doelstelling voor dit project is €34
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

VV OSC uit Oosterhout (Gelderland) heeft ‘nieuwe buren’: Eritrese statushouders. VV OSC wil samen met haar leden een bijdrage leveren aan verdere integratie van deze nieuwe buren. In het kader van de kerstgedachte is samen met sponsoren en lokale ondernemers op zaterdag 19 december jl. een kerstmarkt georganiseerd. Niet alleen om van de kerstsfeer te genieten, maar ook om kennis te maken met nieuwe bewoners uit Eritrea.

Een deel van de opbrengst van de horeca en de kerstmarkt wordt geschonken aan een goed doel: dit jaar is dat de aanschaf van voetbalkleding en een deel van de contributiekosten om deze jongens binnen de vereniging in een elftal te kunnen laten voetballen. Inmiddels zijn er ook al enkele trainingen verzorgd door vrijwilligers van vv OSC waarbij het de trainers opviel dat sommigen jongens op sokken voetbalden en anderen weer op normale sportschoenen.

Het bestuur van vv OSC heeft inmiddels al ingestemd om de wedstrijdkleding van het eerste elftal van vorig seizoen, beschikbaar te stellen aan de Eritrese jongens om in ieder geval op de trainingen met degelijke sportkleding te kunnen sporten. Football Maties heeft voetbalschoenen beschikbaar kunnen stellen.

De benodigde financiën voor dit project bedroegen € 34,-. De donatie van dit project is volledig gedaan door Joris van Eijndhoven.

Met de opbrengst van zijn eigen website steunt hij goede doelen. Hij doneert normaal gesproken aan de Gambia Foundation, maar dit keer koos hij voor Stichting Football Maties: “Hallo, ik ben Joris van Eijndhoven en voetbal bij de DO12 van OSC. Ik maak mijn eigen voetbaltijdschrift en website, dat je kunt vinden op www.scoremagazine.wordpress.com. Het abonnementsgeld wil ik graag doneren aan goede doelen, zodat anderen ook kunnen voetballen.”

#Baiedankie Joris!

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €11,60 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €20,00 
 KOSTEN TOTAAL €31,60 
Wettelijke toegestane vermeerdering 20% € 3,40 
 OPBRENGST €34,00