NederlandsNederlands

Voetballen voor team Kisozi

Doelstelling voor dit project is €48
0% Gedoneerd/€48 Te gaan
Doneer Nu

Ivan Tenywe is aanvoerder van het voetbalteam in Kisozi en is al langere tijd op zoek naar goede, bruikbare voetballen voor zijn voetbalteam. Ze hebben wel broekjes en shirtjes, maar willen graag met een fatsoenlijke bal kunnen spelen. Die hebben ze niet dus wordt er wat in elkaar geknutseld met banana fibers. Esther Haaisma van Egoli Africa zou hem ook graag 10 ballen willen geven voor zijn team. Esther en Ivan kennen elkaar al een groot aantal jaren. Ivan is vooral betrokken bij de landbouwprojecten van Egoli Africa, maar hij is bovendien zelf ook een enthousiaste voetbalspeler.

Kameke

Egoli Africa heeft in een eerder stadium al voetballen en gebruikte voetbalmaterialen beschikbaar gesteld aan het voetbalteam in Kameke, waarna in het verlengde daarvan een aantal keren het vervoer en de organisatie is verzorgd voor de wedstrijden tussen de teams van Kisozi en Kameke. De voetballen zijn bijzonder welkom in Kisozi.

Voor het project ‘Voetballen voor team Kisozi’ is € 48,- aan financiering nodig, de ballen zijn aan Football Maties beschikbaar gesteld door SV Spakenburg, waarvan wij ze hebben gekregen in ons Rondje Nederland.

#Baiedankie SV Spakenburg