NederlandsNederlands

Voetballen leraren- opleiding Gulu, Oeganda

Doelstelling voor dit project is €48
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

David Kawomera is een student aan de lerarenopleiding van Gulu. Hij studeert daar voor wiskunde en sportdocent. Hij is ook betrokken bij Egoli Africa in Oeganda: hij is daar verantwoordelijk voor het monitoren van het sponsorprogramma voor leerlingen en studenten. David gaat binnenkort weer op stage en geeft dan ook sportlessen. Bij elke stage die hij heeft gedaan loopt ie tegen een probleem aan: de scholen hebben geen sportmaterialen.

David zou heel graag 10 ballen willen hebben zodat hij deze op stage en werkzaamheden op scholen kan gebruiken om sportlessen te geven en daarnaast wil hij ze gebruiken voor sportactiviteiten die hij organiseert voor de jeugd. De benodigde financien voor dit project in Gulu bedroegen € 48,-. De beschikbare voetballen komen uit het eerste Rondje Nederland en heeft Football Maties gekregen van onze inzamelpartner Voetbalshop.nl en SV Spakenburg. #Baiedankie.

Dit project is mogelijk gemaakt door een donatie van La Fontaine, Training, Coaching & Consultancy van Jolanda van de Steen.

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €20,00 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €20,00 
 KOSTEN TOTAAL €40,00 
Wettelijke toegestane vermeerdering 20% € 8,00 
 OPBRENGST €48,00 
Sponsoring €12,00