NederlandsNederlands

Total Education & Sport 4 Kids (T.E.S.), Togo

Doelstelling voor dit project is €48
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

Patrick Kouma is geboren in Togo, in het westen van Afrika, maar deels opgegroeid in Nederland. Toen hij enkele jaren geleden voor een periode van twee jaar weer terug was in zijn geboorteland, heeft hij samen met wijkgenoten een voetbalschool opgezet: T.E.S. 4 Kids. Patrick: “Op die manier kon ik mijn ervaring als voetballer goed delen.” Hij ging eind 2016 terug naar Togo om te kijken hoe het met de voetbalschool gaat, maar weet dat er nog steeds een chronisch tekort bestaat aan materialen: voetballen, voetbalschoenen en kleding.

Nogmaals Patrick: “Mijn droom is om in de toekomst een school op te zetten in het Noorden van Togo. Om onderwijs te bieden voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5-12 jaar en dat zij daarnaast lekker kunnen sporten.”

Om die droom te realiseren heeft Patrick de hulp ingeroepen van Football Maties. De voetbalschoenen hebben wij gekregen van Voetbalshop.nl, de kleding is afkomstig van SV Raalte. Voor de realisatie van het project was € 48,- nodig. Patrick heeft de materialen zelf meegenomen naar Togo.

 

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €20,00 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €20,00 
 KOSTEN TOTAAL €40,00 
Wettelijke toegestane vermeerdering 20% € 8,00 
 OPBRENGST €48,00 

 

Total-Education-and-Sport-4-Kids-TES-Togo-1

 

 

Total-Education-and-Sport-4-Kids-TES-Togo-3