NederlandsNederlands

Stichting Pamoja Kenia

Doelstelling voor dit project is €48
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

‘Samen’, dat betekent pamoja in het Swahili, de taal die ze in Kenia spreken. En ‘samen’ is hoe stichting Pamoja Kenia wil werken. “We geloven er sterk in dat iedere ontwikkeling in samenwerking met de lokale bevolking tot stand moet komen. Samenwerking leidt tot duurzame oplossingen die worden gedragen door de mensen voor wie we de oplossing realiseren.

Het is onze missie om in Kenia in samenwerking met de lokale bevolking projecten te beginnen, te begeleiden en uit te voeren. Hierbij richten we ons vooral op waterprojecten en sanitaire projecten die tegelijk werkgelegenheid voor de lokale bevolking scheppen.

Pamoja Kenia is afhankelijk van financiële ondersteuning van anderen. We werven fondsen via donateurs, events en crowdfunding. Daarnaast hebben we een webshop ingericht op deze website met producten die handgemaakt zijn in Kenia. De opbrengst van de webshop gaat geheel naar onze lopende projecten. Bij Stichting Pamoja Kenia ben je er altijd van verzekerd, dat je gift ook werkelijk wordt besteed aan projecten die ten goede komen aan de lokale bevolking.”

Stichting Football Maties en haar partner ResiRest hebben voetbalkleding en -schoenen beschikbaar gesteld van Heracles Almelo, SV Grol en Voetbalshop.nl.