Engels|NederlandsNederlands

Een Chromebook voor elke vrijwilliger

Doelstelling voor dit project is € 2.100
16% Gedoneerd/€ 1.750 Te gaan
Doneer Nu

Stichting Football Maties wil gaan werken met Chromebooks, voor elke vrijwilliger willen wij een Chromebook aanschaffen waarmee ze Icloud kunnen werken voor de stichting.

In ons plan ‘Verder kijken dan 2015: We Go Pro!’ hebben het Dagelijks Bestuur en het Management Team aangegeven te willen werken aan een gesloten informatie systeem voor Football Maties. Dit gesloten systeem houdt straks in dat bij personeelsverloop het Chromebook voor Football Maties behouden blijft, er geen informatie meer verloren gaat voor de stichting en we niet meer te maken hebben met privé opgeslagen bestanden en mails op eigen PC en of emailaccount.

De professionalisering betekent ook dat we gaan werken in een Google for Work omgeving, al werken met Google Drive, Salesforce en de applicatie Converse. En niet te vergeten met het Social Media Dashboard Cockpitter.nl.

 

Sponsor een vrijwilliger met een Chromebook ter waarde van € 350,00.

Het gebruiken van het Chromebook is ook een vorm van beloning voor de vrijwilliger, er mag immers ook privé mee worden gewerkt. Het streven van het Dagelijks Bestuur en het Management Team is dat elke vrijwilliger straks een Chromebook van de stichting in bruikleen krijgt en hier alles bijhoudt van haar of zijn werk voor de stichting.

Als Sponsor komt u bij de vrijwilliger te staan met een logo van uw bedrijf en url naar landingspagina.

Doel is de komende 5 jaar iedere vrijwilliger met een relevante functie, taak en rol, een Chromebook aan te bieden om deze voor de stichting te gebruiken. In de eerste fase van dit Interne project hebben we drie Chromebooks nodig, in de tweede fase zes Chromebooks. Het project “Een Chromebook voor elke vrijwilliger” zal worden gefinancierd uit specifieke sponsoring van dit project of betaald worden uit de Algemene Kosten op basis van donaties. Dus over de binnengekregen 100% gaat 80% naar de projecten en van de overige 20% zou er een gedeelte naar dit project kunnen gaan.

Wilt u een van onze vrijwilligers sponsoren met een Chromebook, mail dan naar funding@footballmaties.com of bel Mark van Zon: 0612121254