NederlandsNederlands

Dream Chasers FC, Akosombo, Ghana

Doelstelling voor dit project is €48
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

Bij monde van Nana Appiah Joehance kreeg Football Maties een verzoek voor voetbalschoenen en trainingspakken voor Dream Chasers FC uit Akosombo, Ghana. Dream Chasers is een club uit de tweede divisie in het oosten van Ghana. De club is opgezet door twee vrienden die al langer actief zijn in het voetbal. Het streven van de club is om getalenteerde, jonge voetballers een kans te geven om zich te laten zien. Het ontbreekt hen vaak aan de middelen en Dream Chasers geeft ze een kans om hun voetbaltalent bij hun club te laten zien. De club heeft in het verleden met meerdere internationale organisaties samengewerkt zoals de Premier League club Crystal Palace.

Shadrach Eghan

Met behulp van onze ambassadeur Shadrach Eghan, voormalig speler van FC Twente, zijn 40 paar voetbalschoenen en 56 trainingspakken bij Dream Chasers terecht gekomen. Shadrach Eghan is afkomstig uit de regio Akosombo en heeft de spullen zelf mee kunnen nemen en persoonlijk afgeleverd bij de voetbalclub.

De voetbalschoenen en de trainingspakken heeft Football Maties verkregen via meerdere partners, namelijk Voetbalshop.nl, SV Grol, FC Twente en SCA/SC Buitenveldert. Bij deze, #Baiedankie! Voor het project was een financiering benodigd van €48,-, die we inmiddels hebben ontvangen.

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €20,00 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €20,00 
 KOSTEN TOTAAL €40,00 
Wettelijke toegestane vermeerdering 20% € 8,00 
 OPBRENGST €48,00