Engels|NederlandsNederlands

Creation Africa Football 2

Doelstelling voor dit project is €96
0% Gedoneerd/€96 Te gaan
Doneer Nu

Football Maties is in samenwerking met Creation Africa een project in Oeganda gestart. Doel van het project is om voetbal,- kleding, schoenen en materialen in te zamelen zodat kinderen de mogelijkheid hebben om te voetballen of eventueel andere sporten te beoefenen. Verantwoordelijke namens de Stichting voor het project is Dennis Nijs.

Het werk van Creation Africa
Met onderstaande doelstellingen proberen zij nieuw te behalen werelddoelen te behalen: vermindering van armoede, kindersterfte terug dringen, alle kinderen naar school laten gaan, een duurzaam leefmilieu bieden, kinderarbeid tegen gaan, creëren van werkgelegenheid, betere medicatie in geval van ziekte, preventie tegen malaria en aids, voorlichting in hygiëne, beschikbaarheid over schoon water, goede toiletten, sexuele voorlichting en anticonceptie, zelfredzaamheid bevorderen, bescherming en begeleiding in destructieve relaties.

Wat levert Football Maties
Football Maties zorgt er voor  dat de kleding schoenen en materialen worden verzameld en verzonden naar Oeganda. Tevens zorgt de Stichting er voor dat fundraising wordt gestart zodat alles gefinancierd kan worden. Voor het project Blessings4You in samenwerking met Creation Africa is een bedrag van € 96,- nodig.