NederlandsNederlands

Amy Biehl Foundation

Doelstelling voor dit project is €168
0% Gedoneerd/€168 Te gaan
Doneer Nu

Medio november vertrekt een projectgroep van Nijenrode New Business School Amsterdam naar Kaapstad in Zuid-Afrika. De projectgroep bestaat uit Giel van der Woude, Lucian Pauws, Wesley van Gorkum en Loren Helmig.

Zij gaan een voetbaltoernooi organiseren voor de Amy Biehl Foundation in een combinatie van een studietrip en een project. De Amy Biehl Foundation helpt kinderen van 5 tot 25 jaar bij de levensontwikkeling en om uiteindelijk succesvol te zijn. De vier studenten gaan meerdere townships bezoeken en hopen de kinderen te kunnen vermaken door middel van voetbalactiviteiten.

Voetbal is de sport van Afrika volgens Nelson Mandela. Giel, Lucian, Wesley en Loren delen deze mening, niemand laat zich tegenhouden om te gaan voetballen. In Zuid-Afrika zijn er genoeg veldjes en de kinderen houden van de sport, er is echter een groot gebrek aan voetbalspullen. In samenwerking met Football Maties nemen zij materialen mee op hun studietrip, waarvan zij via een vlog op Facebook en YouTube verslag zullen doen.

De benodigde financien voor dit project bedragen € 168,-.