Engels|NederlandsNederlands

Football for life in Ajegunle

Doelstelling voor dit project is €4.000
100% Gedoneerd/€0 Te gaan

Football Maties kreeg een aanvraag van Jonathan Akpoborie binnen via de mail.  Hij maakt zich zorgen over de kinderen in Ajegungle en zegt daarover het volgende: “de kinderen kunnen niet voetballen omdat ze daar geen spullen voor hebben. Ik gun het hen om met hun passie bezig te zijn”.

Wat wil Jonathan voor de kinderen betekenen?
We willen voetbalkleding en schoenen aanbieden voor de minder bevoorrechte kinderen in Ajegunle. In deze streek zijn veel getalenteerde voetballers, maar helaas kunnen ze zich het niet veroorloven om een voetbaloutfit te kopen. We willen een glimlach op de gezichten van deze kinderen zien. Als ambassadeur van het Nigeriaanse voetbal wil Jonathan op deze manier een verschil kunnen maken.

Wat is er nodig?
Er zijn attributen nodig om te kunnen voetballen, maar vooral schoenen, shirts, broekjes en sokken. Tevens kan Football Maties ondersteunen met opgedane kennis qua faciliteiten.

Wat kan Football Maties voor hen betekenen?
Jan Pruijn en Dennis Nijs hebben vanuit Football Maties dit project ‘Football for life in Ajegunle’ opgepakt. Er was 4000 euro nodig om de kinderen in eerste instantie van voetbaloutfits te voorzien. Wij hopen dat we hiermee aan Jonathans vraag kunnen voldoen zodat de kinderen kunnen voetballen en een glimlach op een gezicht krijgen.

 FINANCIERING PROJECT KOSTEN
Vervoerskosten (halen + brengen in Nederland) €500,00 
Kosten zeecontainer €2637,30 
Verpakkingsmaterialen €390,91 
Algemene kosten (kantoor, telefoon, overige) €500,00 
 KOSTEN TOTAAL €4028,21 
Wettelijk toegestane vermeerdering 20% €805,64 
 KOSTEN TOTAAL €4145,00