NederlandsNederlands

Balls for Brazil bij Intersport

Onder het motto ‘Balls for Brazil’ roept sportketen Intersport Nederlanders op oude voetballen in te leveren bij een van de Intersport-winkels. Intersport doneert voor elke ingeleverde voetbal een euro aan het meisjesvoetbal in Brazilië. Consumenten die een bal inleveren krijgen een kortingsvoucher van € 5,-, die zij kunnen besteden aan het hele Intersport-assortiment.

Doen wat je leuk vindt is voor veel kinderen in de wereld niet vanzelfsprekend. Op de site van Intersport wordt uitgebreid bericht over de Braziliaanse Jessica die dankzij het voetbal weer een betere toekomst voor zichzelf zag ontstaan. Balls for Brazilië sluit naadloos aan op de merkboodschap van Intersport ‘Sport to the people.’

Rio de Janeiro

Intersport zet voor ‘Balls for Brazil’ een Tv-commercial in, waarin Nederlandse kinderen letterlijk hun bal doorgeven aan een meisje in Brazilië, dat de bal vervolgens weer gebruikt om samen met haar vriendinnen te voetballen. De commercial is opgenomen in diverse Nederlandse steden en in Rio de Janeiro. De actie wordt ondersteund van social media en het eigen magazine van Intersport dat wordt verspreid onder 1,2 miljoen huishoudens. De verschillende Intersport-ondernemers zullen via huis-aan-huisbladen consumenten oproepen om hun ballen in te leveren bij de lokale Intersport-winkel. De actie loopt tot en met 4 september a.s. en is alleen geldig in de winkel.